Liefdes apps

De factor die terug te vinden is bij dieren én mensen, Dat wat nooit verloren zal gaan. Liefde! Natuurlijk zijn er ook apps die je helpen met het vinden van jou partner! Verschillende apps hebben verschillende aanpakken, maar je zult zeker niet de enige zijn die via een app in contact komt met een wel heel erg leuk persoon. Internet daten was al hot, maar daten via een app vond zijn grote groei in 2013. Hieronder volgen een aantal belangrijke apps die je helpen met het vinden van een partner.

Tinder

Deze app is enorm populair en heeft zonder enige twijfel al veel stellen samen gebracht. Je voert in de Tinder app wie je bent, waar je woont en waar je naar op zoek bent. Vervolgens upload je een foto en kun je op zoek. Je krijgt steeds een foto te zien van een persoon die mogelijk bij je past. Als je die persoon mooi vindt kun je deze een hartje geven. Als die persoon dat ook bij jou doet heb je een match en wordt je met elkaar in contact gebracht!

Lulu

Lulu is een privé netwerk speciaal voor meiden. In deze app worden jongens beoordeeld met een cijfer zodat dames een wijze beslissing kunnen maken over met wie ze willen daten. Ze kunnen de jongens ook door anderen laten keuren, zodat ze zeker weten dat hun vriendinnen het ermee eens zijn! Jongens kunnen via meiden die ze kennen tips krijgen om zich te verbeteren, zodat ze aantrekkelijker worden voor dames.

Tingle

Tingle biedt je de kans met iemand in contact te komen, zonder dat deze je telefoonnummer of locatie te weten komt. Je kunt dus praten met iemand, zonder dat deze je eindeloos blijft bellen of bij je thuis aanbelt. Als het klikt kun je er zelf voor kiezen om je gegevens door te geven. Als het niet klikt verbreek je het contact en zul je de persoon niet meer spreken. Tingle bied dus de ideale oplossing om snel te daten!