M-cards

Een kaartje sturen is al tijden een begrip in Nederland. Het kan in allerlei situaties, zoals: verjaardagen, geboortes, trouwerijen of jubileums. Traditioneel kocht je een kaart, schreef je deze met een pen en verstuurde hem per post. Hiermee liet je je attentie tonen of een speciale boodschap uiten die alleen op papier zijn kracht heeft. Je kunt de kaarten nu ook makkelijk en snel verzenden, via je mobiel! Stuur nu de leukste M-cards via je mobiel!

Kies een kaart

Er zijn veel redenen om een m-card te versturen, daarom zijn er ook vele soorten kaarten! Kies de perfecte M-card, voor jou situatie. Wens iemand beterschap, sterkte, of laat zien dat je aan iemand denkt. Nadat het onderwerp is vastgesteld kun je een ontwerp gaan kiezen. Neem rustig de tijd om een mooi ontwerp te kiezen! Het is tenslotte je visitekaartje, een mooie kaart wordt vrijwel altijd gewaardeerd! Nadat je een mooi ontwerp hebt, kun je verder gaan met het personaliseren.

Personaliseer

Vervolgens kun je kaarten personaliseren. Zet een bericht op de kaart en maak het ontwerp waardevol. Een mooi bericht van een persoon die je kent kan leiden tot een betere band, of een emotionele reactie. Denk na over wat je wil zeggen en kleed het aan met een mooi lettertype of emoticons. Plaats je bericht op exact de juiste plek op de kaart en zorg er zelf voor dat het een prachtig geheel wordt!

Verras je geliefde

Vul vervolgens de gegevens in van de persoon waar de kaart voor bedoeld is. Verstuur de kaart gemakkelijk via je mobiel en en verras je geliefde met jou speciale aandacht. Alleen jij had de kaart zo kunnen maken als deze ontvangen is. De kaart is écht van jou! Het is ook mogelijk om de kaart te versturen naar meerdere personen, bijvoorbeeld bij een huwelijk. Met een M-card maak je in een handomdraai een mooi gebaar naar de personen die je koestert!