Nametones

Ken je dat? Dat er een telefoon af gaat en dat er meerdere mensen het idee hebben dat zij de gene zijn die gebeld worden. Dat hoeft niet langer! Naast het zelf maken van je ringtones kan je er ook voor zorgen dat je telefoon je naam zegt als hij afgaat. Dit heten Nametones of voicetones. Laat je naam rappen of schreeuwen als je gebeld wordt, het is grappig en érg duidelijk! Nametones zijn nog nieuw, je weet dus zeker dat jij je vrienden verrast!

Verschillende stijlen

Je kunt je eigen naam op duizenden verschillende manieren zeggen en je kunt dus ook vele verschillende stylen nametones maken. Ga eens na wat voor muziek jij leuk vindt, hiphop of hardcore misschien. Of ben je misschien fan van Ali Osram of laat je telefoon zeggen dat hij verliefd op je is. Er zijn heel veel mogelijkheden, maar hoe maak je dan zo'n ringtone? Hieronder zullen we je uitleggen hoe je dat doet.

Zelf maken

Het maken van een nametone is heel erg gemakkelijk! Je gaat naar een Nametone maker, bijvoorbeeld een die wij voor je hebben uitgekozen, en vult je naam in in het balkje. Vervolgens krijg je een lijst met allerlei soorten ringtones waar jou naam in verwerkt zit! Kies er vervolgens eentje die jij leuk vind of die bij jou past! Je kunt ze van tevoren gemakkelijk beluisteren. Als je tevreden bent klik je op download en stel je hem in als ringtone, Klaar!

Kosten

Klinkt leuk, mijn eigen naam als ringtone, dat kost zeker weer geld? Nee! In vrijwel alle gevallen is het maken van een nametone gratis! Je kunt er dan ook zo veel downloaden als je zelf wil. Er zijn echter wel ringtone makers die geld kosten, maar dit is nooit veel geld. Als je hem écht leuk vindt, is hij dat niet een paar euro waard? Neem eens een kijkje in het assortiment nametones en misschien vind jij wel die ringtone waar je altijd al naar op zoek was!