Vakantie apps

Het hele jaar door zijn er allerlei vakanties te boeken: een zonvakantie, wintersport vakantieoverwinteren in een vakantie bungalow, sebaticles en ga zo maar door! Op vakantie loop je vaak tegen het probleem aan dat je de weg niet kent, taal niet spreekt of niet weet welk hotel je moet kiezen. Er zijn talloze apps die je helpen om ook tijdens je vakantie goed geïnformeerd over straat te gaan. Zij helpen je bij het kiezen van een bestemming, restaurant, vinden van een pin automaat of omzeilen van een file. Enkele van deze apps vind je hieronder met een korte bechrijving.

Tripadvisor

Tripadvisor geeft je advies bij het plannen van of maken van een reis. De app helpt je met het vinden van hotels, restaurants en attracties op iedere bestemming in de wereld. Daarnaast kun je bij de verschillende faciliteiten ook zien wat anderen ervan vonden, wat het duur, onhygiënisch of juist fantastisch! Je weet het binnen een paar klikken en zo ga je goed geïnformeerd op reis, zodat je maximaal kunt genieten van je vakantie!

Trivago

Trivago helpt je bij het vinden van een goed hotel, voor de laagste prijs. Je voert in wanneer je wil reizen, met welk gezelschap én waar naartoe. Vervolgens geven zij je een lijst met mogelijke hotels. Je kunt deze beoordelen op basis van hun voorzieningen, locatie en klantervaringen. Wanneer je eenmaal een hotel gekozen hebt, laat Trivago je zien bij welke organisatie je de laagste prijs betaalt, want iedere verstrekker geeft je namelijk een andere prijs.

GeckoGO

Voor het plannen van een vakantie kan GeckoGO een goede oplossing bieden. Zij geven antwoord op vragen als: waar kan ik het beste heen gaan voor een strandvakantie in oktober of waar kan ik goed bergbeklimmen in Juni. GeckoGO geeft je snel en gericht antwoord op je vragen. Als je eenmaal een bestemming gekozen hebt kun je op basis van andere reizigers een keuze maken over de specifieke stad of regio.