Wallpapers

Ze bestaan al zo lang als Windows bestaat. Ze decoreren het bureaublad van je pc, mac én smartphone! We hebben het natuurlijk over wallpapers! Het is alsof je een nieuw behangetje op je smartphone hangt. Het geeft een nieuw uiterlijk en er zijn talloze wallpapers te krijgen. Het aantal wallpapers wordt zelfs continue bijgewerkt! Wil jij een nieuw uiterlijk in verschillende categorieën en onderwerpen? Dan zit je hier goed!

Categorieen

Wallpapers zijn er werkelijk in alle soorten en maten, er zit er gegarandeerd een tussen die je graag wil hebben! Denk, voor inspiratie, eens aan je favoriete kleur, hobby of vrienden. Maar ook andere factoren kunnen mooie wallpapers opleveren waar ben je bijvoorbeeld op vakantie geweest of welke auto vindt je mooi?  Je kunt het werkelijk zo gek niet verzinnen of er bestaat een mooie wallpaper voor. Kijk eens rond en zoek een goed wat jou ideale wallpaper is!

Animaties

Dacht jij dat een wallpaper een plaatje is dat altijd stil staat? Fout! Wallpapers kunnen ook bewegen of veranderen, zodat ze eindeloos boeiend blijven om naar te kijken. Laat de wallpapers veranderen met de tijd van de dag of laat de sterretjes in intensiteit wisselen. Animatiewallpapers kunnen je smartphone opfleuren en interessanter om naar te kijken. Er zijn vele functies en nog meer wallpapers verkrijgbaar!

Seizoenen

Laat je inspireren door de tijd van het jaar en kies een seizoens wallpaper van Funmobiel.nl! Herfst, Winter, Lente of Zomer? Altijd een passende wallpaper! Het is ook mogelijk om feestdagen wallpapers te downloaden, zo kun je het jaar optimaal beleven en weet je zeker dat jou smartphone er op en top uit ziet! Wil jij je smartphone aankleden met een unieke wallpaper? En ben jij iemand die met beide benen op de grond staat? Dan is een seizoenswalpaper van Funmobiel.nl dé oplossing